top of page

Nieuws van HARTstee - 4 december 2021

INHOUD

- Thema Tafelen 4 januari ‘Licht’ met high tea

- Kerstmusical 18 en 24 december

- OPEN KERK nu ook op zondag!


OPEN KERK: woensdags en (meestal) zondags 10.30 - 17.00 u

We merken dat veel mensen het waarderen om even in de monumentale kerk te zijn, als plek van stilte, een ‘heilige plek’. De tafel is ingericht als stilte & gebedstafel. Er ligt een bijbel, kruis, een gebeddoosje waar je een gebedsbriefje in kan doen en er is meditatieve muziek.

Vanaf december ook meestal op zondag.


KERST-MUSICAL ‘Annie’

Op zaterdag 18 december wordt de kerstmusical over het weesmeisje Annie uitgevoerd in de sporthal van de Borgstee van 15.15 tot 16.15 uur. Er zal dan een QR-code check bij de ingang worden uitgevoerd. Omdat er veel ruimte is, staan de stoelen ruim opgesteld, we houden afstand en er zijn looproutes. Kaarten zijn te reserveren op Hartstee.info/kerstmusical van 6 december tot 17 december. Hier is geen maximum qua aantal bezoekers.

Op 24 december wordt het uitgevoerd waarschijnlijk in de monumentale kerk van van 16.00 tot 17.00 uur. We zitten op afstand, waardoor beperkt kaarten beschikbaar zijn waarschijnlijk vanaf 8 december. Door de avondlockdown en mogelijke nieuwe regels staat dit nog niet vast helaas.


THEMA TAFELEN ‘licht’ met high tea - 4 januari 15.00-17.00 uur

Het vervolg van SPRInG is Thema-Tafelen 10-80 voor gezinnen met 10+ kids en andere belangstellenden tot 80. We gaan op een luchtig creatieve manier aan de slag met een thema of

bijbelverhaal en samen eten.

We gaan dit keer met wasfolie een grote kaars versieren. We eindigen met mooie muziek en lichtjes bij het kruis. Met een high tea. Gezellig! Locatie de Graankorrel. Bijdrage 3.50

Belangstelling? Geef je op bij Aline 06-1330 8571 / aline.kruiz@gmail.com

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page