Nieuws van HART-stee

Mijmerwandeling.jpg

NATUUR-MIJMERWANDELING 7 juli

We wandelen in tweetallen langs het Rijpmakanaal. Het middelste gedeelte wandelen we in de stilte van de natuur, waarbij we een mooi gedicht en tekst horen over natuur en zomer.

We starten buiten bij de monumentale kerk Harkstede om 19.30 uur. Om 20.30 uur sluiten we af met een kopje koffie en thee.

Frozen.jpeg

HARTstee organiseert de mini-musical ‘FROZEN’ in de 5e valantieweek. Kinderen 6-13 jaar die van zingen, dansen en toneel houden, kunnen meedoen in dit mooie verhaal over vriendschap, verraad en liefde.

De prinsessen Anna en Elza zijn beste vriendinnen tot ijskou hen uit elkaar drijft. Hoe vinden ze elkaar terug? En hoe kan de zomer terugkeren in Arendelle? 

 

Wil jij mee helpen met het decor en schitteren op het podium? Geef je dan op uiterlijk 3 augustus bij www.hartstee.info of via Dorpsbelangen. 

Maandag 9, 10 en 11 augustus  10.00-12.30 uur en 14.00-16.00 uur. Woensdag 11 augustus  14.00-16.00 uur generale repetitie. Kosten 6 euro per kind om mee te doen. 

 

Op 11 en 12 augustus 19.00-20.00 uur uitvoering van de musical  buiten van de mini-musical ‘FROZEN’. 2 euro p.p. De helft is voor een goed doel.

sparen voor een kip.png

Opbrengst Spaardoosjes voor KIPPEN voor een gezin in Afrika

Enkele gezinnen hebben meegespaard en gevast!!! (Knap toch!)

Dit heeft het bedrag van 106,20 opgeleverd. Oftwel 7 kippen. Dat levert het gezin mooi voedsel op en een mogelijkheid om de eieren te verkopen.

Wil je alsnog een gift doen? Stuur een appje

(06-1330 8571) en je krijgt een tikkie.

stichting.jpg

HARTstee wordt stichting HARTstee

Het bestuur is compleet!

Naast ons uitvoerende team die allerlei activiteiten organiseren, zoals jullie hier kunnen lezen, hebben we nu ook een bestuur die bestuurlijke taken op zicht neemt. Daar zijn we super blij mee.

Onze stichting heeft 2 doelen:

- het omzien naar elkaar in onze dorpen en sociale cohesie versterken

- geestelijk welzijn in onze dorpen versterken

Aline Kruizenga wordt voorzitter, Evelien van de Vendel penningmeester, Marieke Loureiro secretaris en Rik Visser bestuurslid.

In een volgende nieuwsbrief horen jullie meer!