Meditatieve activiteiten

Op de 1e woensdagavond van de maand is er een meditatieve activiteit. Oftewel met ruimte voor mijmeren, reflecteren, nadenken. Ook is er altijd ruimte voor gesprek & ontmoeting bij een bakje koffie of thee.

 

WANDELINGEN

In de zomertijd van april tot en met september is er een Wandeling op de 1e woensdag van de maand, die start vanaf de monumentale kerk om 19.15 uur. Deze wordt verschillend ingericht.

 

De eerste keer is op 7 april een ‘hoe gaat het met je' wandeling. Op 5 mei is er een wandeling rond een Gedicht over vrijheid. Op 2 juni is er een Mindfull wandeling waarbij we ook een woord van Jezus horen. En op 7 juli een Mijmerwandeling rond een bezinningsvraag. Op 1 september is er een gebedswandeling door het dorp.

De Wandeling begint met een kort gebed om zegen. We wandelen veelal in tweetallen. In elke wandeling is er een gedeelte die we wandelen in stilte en een gedeelte samen. Fijn om iemand te leren kennen en wat uit te wisselen, waarbij je natuurlijk zelf bepaalt wat je wilt delen. Na een uurtje lopen is er koffie en thee.

wandelen.jpg